Metaalbewerkingbedrijf

Metalltec Benelux B.V. is het metaalbewerkingbedrijf in Nederland met een service op maat! Al ruim 15 jaar zijn wij toeleverancier van bedrijven in diverse sectoren op het gebied van draai- en freeswerk. Zowel internationaal als nationaal hebben we verschillende bedrijven kunnen helpen aan de juiste metaalbewerkingen voor al hun doeleinden. Service en flexibiliteit staan bij ons centraal waardoor we ook voor u de juiste bewerkingen kunnen uitvoeren!

Mogelijkheden metaalbewerkingbedrijf

Met de jarenlange ervaring en deskundige kennis van onze medewerkers voorzien wij ook u graag van een vakkundig advies op het gebied van metaalbewerkingen. Als metaalbewerkingsbedrijf weten wij alles over het bewerken van metaal en voorzien we u graag van de juiste onderdelen. U kunt bij ons onder meer terecht voor bewerkingen als:

 • CNC Draaien
 • CNC Frezen
 • Conventioneel draai- en frezen
 • Las en constructiewerk
 • Slijpen etc.

Of u nu in de staalbouw, voedselbranche, luchtvaart of chemische industrie werkzaam bent, wij denken graag met u mee over de juiste oplossingen en technieken!

Onze kracht

Als metaalbewerkingbedrijf denken wij bij Metalltec graag met u mee en voorzien we u te allen tijde van een service op maat wat uw wensen ook mogen zijn. Flexibel, meedenkend en klantgericht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen! Bel ons op +31 (0)78 654 58 88

Metalltec Benelux B.V. is het metaalbewerkingbedrijf voor u. Meer weten? Neem contact op!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht