Engineering

 
Bij engineering hebben wij als doelstelling u als klant te helpen bij het ontwerpen van een nieuw product tot aan uiteindelijke bulk productie. De jarenlange expertise van Metalltec en Metallizing kán u helpen met advies en productie van de eerste stappen van uw nieuwe product.
N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Prototyping

Ieder product in de wereld wat uiteindelijk geproduceerd wordt is onderheving aan het proces prototyping en testen. Voor iedere klant die geen standaard producten verkoopt en zelf aan product ontwikkeling doet is prototyping een extreem belangrijk onderdeel van de toekomst.

De jarenlange expertise van Metalltec en Metallizing kán u helpen met advies en productie van de eerste stappen van uw nieuwe product.

Design optimalisation

Metalltec denkt met u mee!

Regelmatig komen wij in aanraking met producten die ondanks de correcte tekening en vaak regelmatige bestellingen best op een eenvoudigere of slimmere manier geproduceerd kunnen worden.

Om goed inzicht te verkrijgen in wat voor soort producten de klant wil gebruiken én vooral waarvoor iets gebruikt wordt, spreken wij altijd graag met de technische mensen van uw organisatie. Logischerwijs is de inkoper onze eerste contactpersoon echter regelmatig komt men tot gezamelijke verbeterpunten als de techniek er ook bij betrokken is.

Samen denken en samen doen, is het motto binnen ons proces design optimalisation

Neem contact op!

Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?