Machinale bewerkingen

Metalltec verzorgt voor u machinale bewerkingen op maat van een hoogwaardige kwaliteit! Met een flexibele service en een hoogwaardige kwaliteit producten als uitgangspunt denken we bij Metalltec graag met u mee over de juiste oplossingen en toepassingen voor uw bedrijf op het gebied van metaalbewerkingen. Hierbij kunnen we zowel machinaal als handmatig te werk gaan. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van uw wensen en de benodigde materialen.

Onze machinale bewerkingen

Bij Metalltec Benelux kunnen wij voor u verschillende machinale bewerkingen verzorgen om onderdelen te vervaardigen, te repareren, of te verbeterden. Kortom, al uw metaalbewerkingen kunt u met een gerust hart over laten aan de specialisten van Metalltec. Als metaalbewerkingsbedrijf zijn we onder meer gespecialiseerd in:

 • CNC Draaien
 • CNC Frezen
 • Conventioneel draaien- en frezen
 • Las en constructiewerk
 • Slijpen etc.

Meer informatie en contact

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of zou u graag meer te weten komen over de markten waarin we reeds bedrijven hebben voorzien van de juiste machinale bewerkingen en metaalbewerkingsmachines? Neem dan gerust contact met ons op. Tevens kunt u bij ons terecht voor een deskundig advies en meedenkende werknemers wanneer u nog op zoek bent naar de juiste bewerkingstechnieken.

Wij zijn uw partner voor alle machinale bewerkingen van uw metaal!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht