Machinale bewerkingen

Metalltec verzorgt voor u machinale bewerkingen op maat van een hoogwaardige kwaliteit! Met een flexibele service en een hoogwaardige kwaliteit producten als uitgangspunt denken we bij Metalltec graag met u mee over de juiste oplossingen en toepassingen voor uw bedrijf op het gebied van metaalbewerkingen. Hierbij kunnen we zowel machinaal als handmatig te werk gaan. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van uw wensen en de benodigde materialen.

Heeft u interesse in onze machinale bewerkingen?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Onze machinale bewerkingen

Bij Metalltec Benelux kunnen wij voor u verschillende machinale bewerkingen verzorgen om onderdelen te vervaardigen, te repareren, of te verbeterden. Kortom, al uw metaalbewerkingen kunt u met een gerust hart over laten aan de specialisten van Metalltec. Als metaalbewerkingsbedrijf zijn we onder meer gespecialiseerd in:

 

 • CNC Draaien
 • CNC Frezen
 • Conventioneel draaien- en frezen
 • Las en constructiewerk
 • Slijpen etc.

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Meer informatie en contact

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of zou u graag meer te weten komen over de markten waarin we reeds bedrijven hebben voorzien van de juiste machinale bewerkingen en metaalbewerkingsmachines? Neem dan gerust contact met ons op. Tevens kunt u bij ons terecht voor een deskundig advies en meedenkende werknemers wanneer u nog op zoek bent naar de juiste bewerkingstechnieken.

Wij zijn uw partner voor alle machinale bewerkingen van uw metaal!

 

Anderen bekeken ook:

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht