Metaal verspaning

De metaal verspaning van uw werkstukken of producten laat u verzorgen bij Metalltec Benelux! Al jaren zijn we uw specialist op het gebied van bewerkingen van metalen. Door het verspanen wordt er metaal verwijdert, en wordt er vormgegeven aan het metaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de bewerkingen voor uw product, of zou u graag meer te weten komen over de verschillende bewerkingstechnieken? Neem dan gerust contact met ons op!

Heeft u interesse in onze metaalbewerking?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Metaal verspaning met behulp van innovatieve technieken

Het verspanen van materialen wordt gedaan met behulp van innovatieve technieken en machines. Bij Metalltec Benelux hebben we ruime ervaring, en voor veel bedrijven en in diverse bedrijfssegmenten de verspaning verzorgd, en weten we precies wat we met behulp van onze technieken en machines voor u kunnen betekenen. Of u nu RVS, staal, titanium, aluminium, brons of andere materiaalsoorten wilt laten bewerken, bij Metalltec bent u aan het juiste adres!

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Uw vertrouwde partner

Metalltec Benelux verzorgt graag de metaal verspaning van al uw producten. Als partner in de metaalconstructie kunt u bij ons niet alleen rekenen op een verspaning op maat, ook een uitstekende service, vakkundige kennis en meedenkende werknemers behoren tot onze pijlers. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wij denken graag met u mee over de juiste techniek voor uw metaal verspaning. Neem direct contact op!

 

Anderen bekeken ook:

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht