Metalltec BV

Introductie

Metalltec Benelux B.V. is een dynamische en moderne machinefabriek gevestigd in Dordrecht. De core business is machinale metaalverspaning in de ruimste zin van het woord.
Zo worden metalen, non-ferro metalen en kunststoffen bewerkt voor uiteenlopende applicaties. Daarnaast bezit men de capaciteit en kennis, om ook op het gebied van Las-, constructie- en assemblage werkzaamheden uit te voeren.

De diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines, waaronder 4 assige, maken enkel-, klein-, en seriematige productie mogelijk. Tevens zijn wij in het bezit van een geconditioneerde meetkamer waar onderdelen nauwkeurig worden gecontroleerd, voordat deze de eindgebruiker bereiken.

Alle onderdelen kunnen worden geleverd met de nodige materiaal certificaten. Metalltec is hiervoor Lloyds gecertificeerd. In haar bestaan heeft Metalltec Benelux zichzelf reeds vele malen bewezen als toeleverancier van zeer hoogwaardige componenten voor uiteenlopende industriële doeleinden.

Van enkelstuks tot en met grote series leveren wij kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau. De teamgeest en prima werksfeer zorgen voor een optimale motivatie om u te assisteren vanaf de productontwikkeling tot het eindproduct op een efficiënte manier. De belangrijkste normen en waarden zijn servicegerichtheid, kwaliteit en een flexibele houding ten opzichte van onze klanten.

Metalltec is strak georganiseerd in Business Units met ieder hun eigen kracht en specialisme.

Neem contact op!

Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?