Oppervlakte bewerkingen

In samenwerking met onze zusterorganisatie Metallizing International B.V. hebben wij de mogelijkheid om u te voorzien van een echte expert op het gebied van oppervlakte bewerkingen in iedere vorm en voor alle markten.

Metallizing International BV heeft een ruim aanbod aan oppervlaktebehandelingen, en een grote keuze aan materialen die hiervoor gebruikt kunnen worden. Nikkel legeringen, Chroomoxiden (Keramiek), RVS, Aluminium, Wolfram Carbide, Chroomstaal, Zirkonium, allemaal materialen die toegepast kunnen worden om uw probleem te verhelpen.

Een goede keuze in welke oppervlaktebehandeling en welk materiaal voor u het beste is, is dus van cruciaal belang. Metallizing is uw partner die op de juiste manier deze keuze met u kan maken.

Metallizing International BV is al meer dan 20 jaar actief in diverse sectoren. Service en flexibiliteit zijn altijd het speerpunt van de organisatie geweest. Door de expertise die door de jaren heen is verworven, bent u verzekerd van een ervaren en betrouwbare toeleverancier.

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Neem contact op!

Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?