Conventioneel draaien

Conventioneel metaal draaien regelt u bij Metalltec Benelux Al ruim 15 jaar bewerken we bij Metalltec diverse soorten materialen voor bedrijven in diverse sectoren in binnen- en buitenland. Bij iedere nieuwe klus nemen wij dan ook de nodige ervaring mee waardoor wij u altijd uitstekend van dienst kunnen zijn met een service op maat. U kunt bij ons terecht voor engineering, revisie en nieuw te vervaardigen producten maar ook een deskundig advies mag daarbij natuurlijk niet ontbreken!

Werkwijze conventioneel draaien

Een van onze vaak gevraagde metaalbewerkingen is het conventioneel draaien van metaal voor verschillende doeleinden. Onze conventionele draai- en freesbanken worden hierbij geheel met de hand bediend waardoor wij voor u ieder product op maat kunnen vervaardigen. Het leveren van een flexibele service en producten op maat zijn tevens de belangrijkste pijlers van Metalltec Benelux Daarnaast vinden we het belangrijk om prettig met u samen te werken en maken we enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen om u de beste producten te kunnen leveren!

Meedenkende toeleverancier

Onze jarenlange ervaring in combinatie met de vakkennis van onze medewerkers maakt ons een uitstekende partner om de mogelijkheden voor het bewerken van metaal met u te bespreken. Zou u graag willen weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van conventioneel draaien van metaal of zou u graag willen weten welke oppervlaktebehandeling een meerwaarde kunnen zijn voor uw bedrijf? Vraag de specialisten van Metalltec Benelux dan gerust om advies!

Conventioneel draaien laat u verzorgen door de op maat service van Metalltec!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

    Beveiligingsvraag:

    Metalltec Benelux BV

    Zernikestraat 45
    3316 BZ
    Dordrecht