Conventioneel draaien

Conventioneel metaal draaien regelt u bij Metalltec Benelux Al ruim 15 jaar bewerken we bij Metalltec diverse soorten materialen voor bedrijven in diverse sectoren in binnen- en buitenland. Bij iedere nieuwe klus nemen wij dan ook de nodige ervaring mee waardoor wij u altijd uitstekend van dienst kunnen zijn met een service op maat. U kunt bij ons terecht voor engineering, revisie en nieuw te vervaardigen producten maar ook een deskundig advies mag daarbij natuurlijk niet ontbreken!

Heeft u interesse in onze metaalbewerking?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Werkwijze conventioneel draaien

Een van onze vaak gevraagde metaalbewerkingen is het conventioneel draaien van metaal voor verschillende doeleinden. Onze conventionele draai- en freesbanken worden hierbij geheel met de hand bediend waardoor wij voor u ieder product op maat kunnen vervaardigen. Het leveren van een flexibele service en producten op maat zijn tevens de belangrijkste pijlers van Metalltec Benelux Daarnaast vinden we het belangrijk om prettig met u samen te werken en maken we enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen om u de beste producten te kunnen leveren!

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Meedenkende toeleverancier

Onze jarenlange ervaring in combinatie met de vakkennis van onze medewerkers maakt ons een uitstekende partner om de mogelijkheden voor het bewerken van metaal met u te bespreken. Zou u graag willen weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van conventioneel draaien van metaal of zou u graag willen weten welke oppervlaktebehandeling een meerwaarde kunnen zijn voor uw bedrijf? Vraag de specialisten van Metalltec Benelux dan gerust om advies!

Conventioneel draaien laat u verzorgen door de op maat service van Metalltec!

 

Anderen bekeken ook:

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht