CNC-draaibank

Voor professioneel gebruik van de CNC draaibanken kunnen we diverse soorten fijn metaalbewerkingen voor u verzorgen bij Metalltec Benelux B.V! Het gebruik van de CNC bewerkingstechnieken is slechts een van de technieken welke door onze medewerkers uitstekend worden beheerst. Bij Metalltec staan uw wensen en behoeftes voorop waardoor we zeer flexibel zijn ingesteld en veel waarde hechten aan een goede service voor u als klant. Of u nu behoefte heeft aan meer informatie, een deskundig advies of een meedenkend partner, bij Metalltec Benelux bent u aan het goede adres!

Heeft u interesse in onze metaalbewerking?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

CNC draaibank: vakkundige kennis en ruime ervaring

Met behulp van onze CNC draaibanken verzorgden we bij Metalltec Benelux al vele metaalbewerkingen voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Door het computer gestuurde karakter van deze bewerking lijkt het een eenvoudige klus om metaal in een gewenste vorm te draaien. Het instellen van de machine vergt echter zeer vakkundige kennis en ruime ervaring om de bewerking tot een goed eindresultaat te brengen. Zowel de verschillende assen als de draaisnelheid dienen secuur ingesteld te worden. Door de jarenlange ervaring van onze metaalspecialisten weten we bij Metalltec precies hoe we uw bewerking het beste kunnen aanpakken! Kies voor kwaliteit en een service op maat en kom naar Metalltec voor al uw CNC draai- en freeswerk.

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Meer bewerkingstechnieken

Naast de CNC draaibanken beheersen onze vakkundig medewerkers nog vele andere disciplines op het gebied van metaalbewerkingen en oppervlaktebehandeling technieken. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Ga dan vrijblijvend in gesprek met een van onze medewerkers! U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via (0)78 654 58 88.

Benieuwd of de CNC draaibank geschikt is voor uw bewerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Anderen bekeken ook:

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht