CNC draaibank

Voor professioneel gebruik van de CNC draaibanken kunnen we diverse soorten fijn metaalbewerkingen voor u verzorgen bij Metalltec Benelux B.V! Het gebruik van de CNC bewerkingstechnieken is slechts een van de technieken welke door onze medewerkers uitstekend worden beheerst. Bij Metalltec staan uw wensen en behoeftes voorop waardoor we zeer flexibel zijn ingesteld en veel waarde hechten aan een goede service voor u als klant. Of u nu behoefte heeft aan meer informatie, een deskundig advies of een meedenkend partner, bij Metalltec Benelux bent u aan het goede adres!

CNC draaibank: vakkundige kennis en ruime ervaring

Met behulp van onze CNC draaibanken verzorgden we bij Metalltec Benelux al vele metaalbewerkingen voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Door het computer gestuurde karakter van deze bewerking lijkt het een eenvoudige klus om metaal in een gewenste vorm te draaien. Het instellen van de machine vergt echter zeer vakkundige kennis en ruime ervaring om de bewerking tot een goed eindresultaat te brengen. Zowel de verschillende assen als de draaisnelheid dienen secuur ingesteld te worden. Door de jarenlange ervaring van onze metaalspecialisten weten we bij Metalltec precies hoe we uw bewerking het beste kunnen aanpakken! Kies voor kwaliteit en een service op maat en kom naar Metalltec voor al uw CNC draai- en freeswerk.

Meer bewerkingstechnieken

Naast de CNC draaibanken beheersen onze vakkundig medewerkers nog vele andere disciplines op het gebied van metaalbewerkingen en oppervlaktebehandeling technieken. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Ga dan vrijblijvend in gesprek met een van onze medewerkers! U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via (0)78 654 58 88.

Benieuwd of de CNC draaibank geschikt is voor uw bewerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

    Beveiligingsvraag:

    Metalltec Benelux BV

    Zernikestraat 45
    3316 BZ
    Dordrecht