Frezen op maat

Al uw materialen laat u bij Metalltec frezen op maat! Als metaalverwerkingsbedrijf kunnen wij voor u niet alleen het frezen van materialen verzorgen: ook voor CNC draaien, conventioneel draaien- en frezen, lassen, revisie, engineering en een deskundig advies bent u bij Metalltec Benelux aan het juiste adres! Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en oplossingen voor uw bedrijf en kunnen tevens al uw machines en materialen voorzien van een hoogwaardige (slijtvaste) coating ter bescherming of verbetering van uw product. Ervaar de waarde van service, kom naar Metalltec in Dordrecht!

Heeft u interesse in onze metaalbewerking?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Producten frezen op maat

Al ruim 15 jaar verzorgen we bij Metalltec Benelux metaalbewerkingen voor bedrijven in diverse sectoren. Door het ruime aanbod aan disciplines en onze opgedane kennis kunnen we ook uw bedrijf aan het juiste onderdeel of product helpen. Een veel toegepaste bewerkingtechniek is het frezen van metaal. Bij Metalltec zouden we natuurlijk geen specialist zijn als het frezen van materialen bij ons niet enkel op maat voor u wordt gedaan. Door de juiste instellingen, snijdiepte en rotatiesnelheid kunnen we precies de bewerkingen uitvoeren die u wenst en kunt u zich weer bezig houden met uw core-business! 

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Contact ons

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of zou u graag materialen laten frezen op maat bij Metalltec? Neem dan direct contact met ons op via het telefoonnummer: (0)78 654 58 88.

Onze specialisten kunnen voor u ieder soort metaal frezen op maat

 

Anderen bekeken ook:

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht