Machinefabriek

Metalltec Benelux is de machinefabriek in Dordrecht waar service voorop staat! Al ruim 15 jaar zijn we actief in verschillende sectoren op het gebied van metaalbewerkingen en oppervlaktebehandelingen. Door onze expertise en ervaren medewerkers kunnen we ook uw bedrijf voorzien van producten op maat. Geef uw klus met een gerust hart uit handen aan Metalltec Benelux en ervaar de waarde van onze service op maat!

Heeft u interesse in onze metaalbewerking?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Onze machinefabriek in Dordrecht

In onze machinefabriek in Dordrecht verzorgen we onder meer revisie, engineering en nieuwe producten. Bij Metalltec Benelux zijn we in het bijzonder gespecialiseerd in de verschillende bewerkingstechnieken van metaal. Zo kunnen we voor u onder meer:

 • CNC Draaien
 • CNC Frezen
 • Conventioneel draaien- en frezen
 • Las en constructiewerk
 • Slijpen etc.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen of zou u graag met ons uw wensen en ideeën bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Uitgebreide service

Bij Metalltec Benelux kunt u niet alleen rekenen op een uitstekende service en vakkundige medewerkers. Ook maken wij enkel gebruik van hoogwaardige producten en de nieuwste technieken in onze productieprocessen. Hierdoor kunnen we nog beter aan uw wensen voldoen en u een uitstekende kwaliteit bieden! Bent u nog op zoek naar een meedenkende en ervaren partner voor uw metaalbewerkingen? Twijfel dan niet en neem contact op met ons!

Ervaar de waarde van service bij de machinefabriek van Dordrecht Metalltec Benelux

 

Anderen bekeken ook:

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht