Machinefabriek Dordrecht

Metalltec Benelux is de machinefabriek in Dordrecht waar service voorop staat! Al ruim 15 jaar zijn we actief in verschillende sectoren op het gebied van metaalbewerkingen en oppervlaktebehandelingen. Door onze expertise en ervaren medewerkers kunnen we ook uw bedrijf voorzien van producten op maat. Geef uw klus met een gerust hart uit handen aan Metalltec Benelux en ervaar de waarde van onze service op maat!

Onze machinefabriek in Dordrecht

In onze machinefabriek in Dordrecht verzorgen we onder meer revisie, engineering en nieuwe producten. Bij Metalltec Benelux zijn we in het bijzonder gespecialiseerd in de verschillende bewerkingstechnieken van metaal. Zo kunnen we voor u onder meer:

 • CNC Draaien
 • CNC Frezen
 • Conventioneel draaien- en frezen
 • Las en constructiewerk
 • Slijpen etc.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen of zou u graag met ons uw wensen en ideeën bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Uitgebreide service

Bij Metalltec Benelux kunt u niet alleen rekenen op een uitstekende service en vakkundige medewerkers. Ook maken wij enkel gebruik van hoogwaardige producten en de nieuwste technieken in onze productieprocessen. Hierdoor kunnen we nog beter aan uw wensen voldoen en u een uitstekende kwaliteit bieden! Bent u nog op zoek naar een meedenkende en ervaren partner voor uw metaalbewerkingen? Twijfel dan niet en neem contact op met ons!

Ervaar de waarde van service bij de machinefabriek van Dordrecht Metalltec Benelux

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht