Metaalconstructie

Als u op zoek bent naar hoogwaardige oplossingen voor metaalconstructie, kunt u bij Metalltec Benelux in Dordrecht terecht. Metaalconstructie vormt de ruggengraat van talloze industrieën, en we begrijpen hoe belangrijk het is om betrouwbare en efficiënte oplossingen te hebben voor uw bedrijf. We bieden een breed scala aan oplossingen aan om aan al uw metaalconstructiebehoeften te voldoen.

Bent u op zoek naar effectieve oplossingen voor metaalconstructie?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Machines voor metaalconstructie: precisie en efficiëntie

Om hoogwaardige metaalconstructies te kunnen realiseren, is de juiste uitrusting van essentieel belang. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan metaalbewerkingsmachines aan voor metaalconstructie die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van precisie en efficiëntie. Onze machines zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw projecten en bieden de flexibiliteit en betrouwbaarheid die u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Of u nu op zoek bent naar lasersnijmachines, CNC-draaibanken, of lasapparatuur, wij hebben de juiste machines om uw metaalconstructieprojecten naar een hoger niveau te tillen. Onze machines worden ondersteund door deskundige technici die u kunnen helpen met installatie, training en onderhoud, zodat u altijd het beste uit uw investering haalt.

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Schakel ons in voor maatwerk

Bent u klaar om uw metaalconstructie naar een hoger niveau te tillen? Neem dan vandaag nog contact op met Metalltec Benelux en ontdek onze diensten. Wij staan klaar om samen met u de perfecte oplossing op maat te vinden die voldoet aan al uw metaalconstructiebehoeften. Ons metaalbewerkingsbedrijf staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en u te begeleiden bij het realiseren van uw projecten.

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht