Laat roestvast staal draaien

Wilt u weten of roestvast staal draaien ook voor u een uitkomst kan bieden? Kom dan eens langs bij Metalltec Benelux in Dordrecht. Wij zijn dé specialist op het gebied van metaalbewerking van diverse soorten metalen. Door onze jarenlange ervaring en deskundige vakkennis kunnen we u op verschillende manieren verder helpen. Onze klanten zijn dan ook afkomstig uit verschillende sectoren en branches en zeer te spreken over onze servicegerichte aanpak!

Heeft u interesse in onze metaalbewerking?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Onze werkwijze bij roestvast staal draaien

Een van de bewerkingstechnieken die ons metaalbewerkingsbedrijf voor u kan verzorgen, is het draaien van rvs. Wanneer we roestvaststalen producten maken, is het stuk staal gespannen in een klauwplaat, eventueel met een center, en draait het werkstuk rond, en niet het gereedschap. Van tevoren wordt bepaald welk gereedschap nodig is, hoeveel omwentelingen en welke snedediepte voor de specifieke bewerking gewenst is en wordt de machine hierop ingesteld in ons verspaningsbedrijf. Wij zijn dan ook dé specialist in de verspaningstechniek. Alleen door de juiste verhouding tussen gereedschap snelheid en snijdiepte zal het gewenste resultaat ontstaan. Bij Metalltec weten we dan ook precies hoe we dit aan moeten pakken en verzorgen we ook graag de bewerking van al uw rvs onderdelen uit roestvast buis- of stafmateriaal. Deze vervaardigen we allemaal op onze geavanceerde CNC draaibank.

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Wij denken graag met u mee, dus vraag ons om advies

Bent u benieuwd of roestvast staal draaien of het frezen van rvs of andere soorten metaal de juiste manier is om uw producten te laten vervaardigen? Vraag de ervaren medewerkers van Metalltec Benelux dan om met u mee te denken over de verschillende mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar (0)78 654 58 88 of door een e-mail te sturen naar info@metalltec.nl.

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht