Metaal frezen

Wilt u weten of roestvast staal draaien ook voor u een uitkomst kan bieden, kom dan eens langs bij Metalltec Benelux B.V. in Dordrecht, de specialist op het gebied van metaalbewerkingen van diverse soorten metalen. Door onze jarenlange ervaring en deskundige vakkennis kunnen we u op verschillende manieren verder helpen. Onze klanten zijn dan ook afkomstig uit verschillende sectoren en branches en zeer te spreken over onze servicegerichte aanpak!

Werkwijze bij roestvast staal draaien

Een van de bewerkingstechnieken die Metalltec Benelux B.V. voor u kan verzorgen is het draaien van RVS. Wanneer we roestvast staal draaien is het stuk staal gespannen in een klauwplaat, eventueel met een center, en draait het werkstuk rond, en niet het gereedschap. Van te voren wordt bepaald welk gereedschap nodig is, hoeveel omwentelingen en welke snedediepte voor de specifieke bewerking gewenst is en wordt de machine hierop ingesteld. Alleen door de juiste verhouding tussen gereedschap snelheid en snijdiepte zal het gewenste resultaat ontstaan. Bij Metalltec weten we dan ook precies hoe we dit aan moeten pakken en verzorgen we ook graag de bewerking van al uw RVS onderdelen uit roestvast buis of stafmateriaal.

Wij denken graag met u mee

Bent u benieuwd of roestvast staal draaien de juiste manier is om uw producten te laten vervaardigen? Vraag de ervaren medewerkers van Metalltec dan om met u mee te denken over de verschillende mogelijkheden! U kunt hiervoor contact met ons opnemen door te bellen naar: +31 (0)78 654 58 88

Roestvast staal laat u draaien bij Metalltec Benelux B.V. Meer weten? Neem contact op!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

    Metalltec Benelux BV

    Zernikestraat 45
    3316 BZ
    Dordrecht