Laat roestvast staal draaien

Wilt u weten of roestvast staal draaien ook voor u een uitkomst kan bieden? Kom dan eens langs bij Metalltec Benelux in Dordrecht. Wij zijn dé specialist op het gebied van metaalbewerking van diverse soorten metalen. Door onze jarenlange ervaring en deskundige vakkennis kunnen we u op verschillende manieren verder helpen. Onze klanten zijn dan ook afkomstig uit verschillende sectoren en branches en zeer te spreken over onze servicegerichte aanpak!

Onze werkwijze bij roestvast staal draaien

Een van de bewerkingstechnieken die ons metaalbewerkingsbedrijf voor u kan verzorgen, is het draaien van rvs. Wanneer we roestvaststalen producten maken, is het stuk staal gespannen in een klauwplaat, eventueel met een center, en draait het werkstuk rond, en niet het gereedschap. Van tevoren wordt bepaald welk gereedschap nodig is, hoeveel omwentelingen en welke snedediepte voor de specifieke bewerking gewenst is en wordt de machine hierop ingesteld in ons verspaningsbedrijf. Wij zijn dan ook dé specialist in de verspaningstechniek. Alleen door de juiste verhouding tussen gereedschap snelheid en snijdiepte zal het gewenste resultaat ontstaan. Bij Metalltec weten we dan ook precies hoe we dit aan moeten pakken en verzorgen we ook graag de bewerking van al uw rvs onderdelen uit roestvast buis- of stafmateriaal. Deze vervaardigen we allemaal op onze geavanceerde CNC draaibank.

Wij denken graag met u mee, dus vraag ons om advies

Bent u benieuwd of roestvast staal draaien of het frezen van rvs of andere soorten metaal de juiste manier is om uw producten te laten vervaardigen? Vraag de ervaren medewerkers van Metalltec Benelux dan om met u mee te denken over de verschillende mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar (0)78 654 58 88 of door een e-mail te sturen naar info@metalltec.nl.

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

    Beveiligingsvraag:

    Metalltec Benelux BV

    Zernikestraat 45
    3316 BZ
    Dordrecht