Roestvaststaalbewerking

Roestvaststaalbewerking laat u in Dordrecht en omgeving verzorgen door Metalltec Benelux! Wij hebben jarenlange ervaring met maatwerk op het gebied van metaalbewerking en het aanbrengen van coatings. Door onze ruime ervaring in verschillende branches kunnen we ook u voorzien van de juiste toepassingen. Of het nu gaat om een groot of klein aantal producten, bij Metalltec Benelux verzorgen we altijd uitstekende kwaliteit producten op maat en kunnen we onze service geheel aanpassen aan uw wensen en behoeftes. Zowel voor revisie als engineering en het vervaardigen van nieuwe producten zit u bij ons als specialist in roestvaststaalbewerking goed!

Ontdek verschillende toepassingen voor roestvaststaalbewerking

Metalltec Benelux is al jarenlang toeleverancier voor bedrijven in diverse sectoren. Bij metaalbewerkingen denkt u waarschijnlijk direct aan de staal- of auto-industrie, maar ook voor de voedingsbranche, zorg en luchtvaart verzorgen wij de nodige bewerkingen, zoals het draaien van roestvast staal. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en bruikbare technieken voor de gewenste toepassingen. Aan de hand van dit gesprek gaan we voor u aan de slag met de nieuwste technieken voor het maken van hoogwaardige services. Op deze manier bent u bij ons verzekerd van een roestvaststaalbewerking op maat.

Ontdek onze service en ons maatwerk

Bij Metalltec Benelux denken we graag met u mee over de verschillende toepassingen van ons werk en delen we onze ervaringen en kennis graag met u. Bij ons ervaart u dan ook meerwaarde van service en door het door ons geleverde maatwerk heeft u tevens langer plezier van uw producten. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers! Meer weten over roestvaststaalbewerking? Neem direct contact met ons op door te bellen naar (0)78 654 58 88 of door een e-mail te sturen naar info@metalltec.nl.

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

    Beveiligingsvraag:

    Metalltec Benelux BV

    Zernikestraat 45
    3316 BZ
    Dordrecht