Roestvaststaalbewerking

Roestvaststaalbewerking laat u in Dordrecht en omgeving verzorgen door Metalltec Benelux! Wij hebben jarenlange ervaring met maatwerk op het gebied van metaalbewerking en het aanbrengen van coatings. Door onze ruime ervaring in verschillende branches kunnen we ook u voorzien van de juiste toepassingen. Of het nu gaat om een groot of klein aantal producten, bij Metalltec Benelux verzorgen we altijd uitstekende kwaliteit producten op maat en kunnen we onze service geheel aanpassen aan uw wensen en behoeftes. Zowel voor revisie als engineering en het vervaardigen van nieuwe producten zit u bij ons als specialist in roestvaststaalbewerking goed!

Heeft u interesse in onze roestvaststaalbewerking?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Ontdek verschillende toepassingen voor roestvaststaalbewerking

Metalltec Benelux is al jarenlang toeleverancier voor bedrijven in diverse sectoren. Bij metaalbewerkingen denkt u waarschijnlijk direct aan de staal- of auto-industrie, maar ook voor de voedingsbranche, zorg en luchtvaart verzorgen wij de nodige bewerkingen, zoals het draaien van roestvast staal. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en bruikbare technieken voor de gewenste toepassingen. Aan de hand van dit gesprek gaan we voor u aan de slag met de nieuwste technieken voor het maken van hoogwaardige services. Op deze manier bent u bij ons verzekerd van een roestvaststaalbewerking op maat.

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Ontdek onze service en ons maatwerk

Bij Metalltec Benelux denken we graag met u mee over de verschillende toepassingen van ons werk en delen we onze ervaringen en kennis graag met u. Bij ons ervaart u dan ook meerwaarde van service en door het door ons geleverde maatwerk heeft u tevens langer plezier van uw producten. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers! Meer weten over roestvaststaalbewerking? Neem direct contact met ons op door te bellen naar (0)78 654 58 88 of door een e-mail te sturen naar info@metalltec.nl.

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht