Roestvaststaalbewerking

Roestvaststaalbewerking laat u in Dordrecht en omgeving verzorgen door Metalltec Benelux B.V.! Bij Metalltec hebben we reeds meer dan 15 jaar ervaring met maatwerk op het gebied van metaalbewerkingen en coatings. Door onze ruime ervaring in verschillende branches kunnen we ook u voorzien van de juiste toepassingen. Of het nu gaat om een groot of klein aantal producten, bij Metalltec verzorgen we altijd uitstekende kwaliteit producten op maat en kunnen we onze service geheel aanpassen aan uw wensen en behoeftes. Zowel voor revisie als engineering en het vervaardigen van nieuwe producten bent u bij ons aan het juiste adres!

Toepassingen roestvaststaalbewerking

Metalltec was al toeleverancier van roestvaststaalbewerkingen voor bedrijven in diverse sectoren. Bij metaalbewerkingen denkt u waarschijnlijk direct aan de staal- of auto-industrie maar ook voor de voedingsbranche, zorg en luchtvaart verzorgde we de nodige bewerkingen en coatings. Samen met onze klanten gaan we in gesprek over de mogelijkheden en bruikbare technieken voor de gewenste toepassingen. Aan de hand van dit gesprek gaan we voor u aan de slag met de nieuwste technieken en hoogwaardige producten. Op deze manier bent u bij ons verzekerd van een roestvaststaalbewerking op maat.

Daarom Metalltec!

Bij Metalltec Benelux B.V. denken we graag met u mee over de verschillende toepassingen en delen we onze ervaringen en kennis graag met u. Bij ons ervaart u dan ook meerwaarde van service en door het door ons geleverde maatwerk heeft u tevens langer plezier van uw producten. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers!

Meer weten over roestvaststaalbewerking? Neem direct contact met ons op!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

    Metalltec Benelux BV

    Zernikestraat 45
    3316 BZ
    Dordrecht