CNC freeswerk Dordrecht

CNC freeswerk op maat laat u leveren door Metalltec Benelux! Bij Metalltec houden we ons al ruim 15 jaar bezig met het verzorgen van maatwerk voor bedrijven in verschillende sectoren op het gebied van fijnmetaalbewerkingen. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige kennis kunnen we ook uw producten vervaardigen uit hoogwaardige materialen. Bij Metalltec gaan we altijd te werk vanuit uw wensen en behoeftes waardoor we zeer flexibel zijn ingesteld en graag samen met u werken naar een optimaal resultaat!

CNC freeswerk van Metalltec

Een van de disciplines waarvoor u bij Metalltec Benelux in Dordrecht terecht kunt, is een breed scala aan CNC freeswerk. Met behulp van CNC gestuurde machines bewerken wij op deze manier metaal zodat de vormgeving precies binnen uw doeleinden en verwachtingen valt. Deze techniek is  geschikt voor vrijwel alle metalen maar ook kunststof is uitstekend te bewerken. Naar wens kunnen ook andere bewerkingen ingezet worden. Bent u nog op zoek naar een betrouwbare en meedenkende partner voor uw CNC freeswerk? Bekijk dan eens de uitgebreide mogelijkheden van Metalltec!

Contactinformatie

Door onze jaren lange ervaring en vakkundige kennis op het gebied van CNC freeswerk kunnen we u altijd voorzien van een bruikbaar en deskundig advies! Voor vragen, het maken van een afspraak en meer informatie over onze disciplines kunt u altijd bellen naar +31 (0)78 654 58 88

Metalltec is dé perfecte partner voor al uw CNC freeswerk! Meer weten? Neem contact op!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

    Beveiligingsvraag:

    Metalltec Benelux BV

    Zernikestraat 45
    3316 BZ
    Dordrecht