CNC freeswerk

CNC freeswerk op maat laat u leveren door Metalltec Benelux! Bij Metalltec houden we ons al ruim 15 jaar bezig met het verzorgen van maatwerk voor bedrijven in verschillende sectoren op het gebied van fijnmetaalbewerkingen. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige kennis kunnen we ook uw producten vervaardigen uit hoogwaardige materialen. Bij Metalltec gaan we altijd te werk vanuit uw wensen en behoeftes waardoor we zeer flexibel zijn ingesteld en graag samen met u werken naar een optimaal resultaat!

Heeft u interesse in onze CNC freeswerk?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

CNC freeswerk van Metalltec

Een van de disciplines waarvoor u bij Metalltec Benelux in Dordrecht terecht kunt, is een breed scala aan CNC freeswerk. Met behulp van CNC gestuurde machines bewerken wij op deze manier metaal zodat de vormgeving precies binnen uw doeleinden en verwachtingen valt. Deze techniek is  geschikt voor vrijwel alle metalen maar ook kunststof is uitstekend te bewerken. Naar wens kunnen ook andere bewerkingen ingezet worden. Bent u nog op zoek naar een betrouwbare en meedenkende partner voor uw CNC freeswerk? Bekijk dan eens de uitgebreide mogelijkheden van Metalltec!

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Contactinformatie

Door onze jaren lange ervaring en vakkundige kennis op het gebied van CNC freeswerk kunnen we u altijd voorzien van een bruikbaar en deskundig advies! Voor vragen, het maken van een afspraak en meer informatie over onze disciplines kunt u altijd bellen naar (0)78 654 58 88.

Metalltec is dé perfecte partner voor al uw CNC freeswerk! Meer weten? Neem contact op!

Anderen bekeken ook:

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht