CNC-verspaning Dordrecht

De juiste CNC-verspaning voor uw onderdelen laat u verzorgen door Metalltec Benelux in Dordrecht! Als metaalbewerkingsbedrijf hebben we ruim 15 jaar ervaring met CNC-verspaning binnen verschillende sectoren in de hele regio Dordrecht. Ook voor u zoeken we de juiste oplossing en goede toepassingen. Of u nu werkzaam bent in de auto-industrie, in de chemie, de luchtvaart of de transportsector, bij Metalltec Benelux in Dordrecht voorzien we u altijd van CNC-verspaning op maat, van hoge kwaliteit!

Goede CNC-verspaning door middel van de nieuwste technieken bij ons in Dordrecht

Bij Metalltec Benelux kunt u onder meer terecht voor seriematige productie op geavanceerde CNC draai- en freesbanken, maar ook losse exemplaren of kleine series producten waarvoor CNC-verspaning nodig is, zijn geen probleem voor onze experts in Dordrecht. Wij voeren diverse vormen van metaalbewerking op een goede manier uit. Zo is er voor ieder bedrijf in Dordrecht en daarbuiten de juiste oplossing op het gebied van CNC-verspaning en ander draaiwerk. Voor revisie of engineering van uw product hebben wij ook de juiste mensen in dienst die u hierin goed van dienst kunnen zijn. Binnen ons metaalbewerkingsbedrijf in Dordrecht, maar vaak ook daarbuiten, hebben zij al jarenlange ervaring met CNC-verspaning. Wij voeren draaiwerk op maat uit, bijvoorbeeld bij het conventioneel draaien of frezen op maat.

Vraag om meer informatie en neem contact met ons op

Onze specialisten delen hun opgedane kennis en ervaring graag met u in een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Dordrecht, zodat we u de mogelijkheden van CNC-verspaning kunnen toelichten. Heeft u vragen over de werkzaamheden van ons bedrijf of wilt u graag producten laten vervaardigen door Metalltec Benelux? Neem dan gerust even contact met ons bedrijf in Dordrecht op om de mogelijkheden van CNC-verspaning te bespreken. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)78 654 58 88.

CNC-verspaning laat u verzorgen door Metalltec, de ervaren en meedenkende toeleverancier uit Dordrecht!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

    Beveiligingsvraag:

    Metalltec Benelux BV

    Zernikestraat 45
    3316 BZ
    Dordrecht