CNC-verspaning

De juiste CNC-verspaning voor uw onderdelen laat u verzorgen door Metalltec Benelux in Dordrecht! Als metaalbewerkingsbedrijf hebben we ruim 15 jaar ervaring met CNC-verspaning binnen verschillende sectoren in de hele regio Dordrecht. Ook voor u zoeken we de juiste oplossing en goede toepassingen. Of u nu werkzaam bent in de auto-industrie, in de chemie, de luchtvaart of de transportsector, bij Metalltec Benelux in Dordrecht voorzien we u altijd van CNC-verspaning op maat, van hoge kwaliteit!

Heeft u interesse in onze CNC-verspaning?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Goede CNC-verspaning door middel van de nieuwste technieken bij ons in Dordrecht

Bij Metalltec Benelux kunt u onder meer terecht voor seriematige productie op geavanceerde CNC draai- en freesbanken, maar ook losse exemplaren of kleine series producten waarvoor CNC-verspaning nodig is, zijn geen probleem voor onze experts in Dordrecht. Wij voeren diverse vormen van metaalbewerking op een goede manier uit. Zo is er voor ieder bedrijf in Dordrecht en daarbuiten de juiste oplossing op het gebied van CNC-verspaning en ander draaiwerk. Voor revisie of engineering van uw product hebben wij ook de juiste mensen in dienst die u hierin goed van dienst kunnen zijn. Binnen ons metaalbewerkingsbedrijf in Dordrecht, maar vaak ook daarbuiten, hebben zij al jarenlange ervaring met CNC-verspaning. Wij voeren draaiwerk op maat uit, bijvoorbeeld bij het conventioneel draaien of frezen op maat.

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Vraag om meer informatie en neem contact met ons op

Onze specialisten delen hun opgedane kennis en ervaring graag met u in een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Dordrecht, zodat we u de mogelijkheden van CNC-verspaning kunnen toelichten. Heeft u vragen over de werkzaamheden van ons bedrijf of wilt u graag producten laten vervaardigen door Metalltec Benelux? Neem dan gerust even contact met ons bedrijf in Dordrecht op om de mogelijkheden van CNC-verspaning te bespreken. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)78 654 58 88.

CNC-verspaning laat u verzorgen door Metalltec, de ervaren en meedenkende toeleverancier uit Dordrecht!

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht