Draaiwerk op maat

Voor draaiwerk op maat bent u bij Metalltec Benelux aan het juiste adres! Draaien is een van de technieken die vaak bij verspaningen wordt gebruikt. Bij Metalltec zijn we gespecialiseerd in het verspanen van metaal, en kunnen we voor u draaiwerk op maat leveren voor al uw doeleinden. Flexibiliteit en service staan bij ons al ruim 15 jaar hoog in het vaandel waardoor wij u niet zien als een nummer maar als een partner op het gebied van metaalbewerkingen. Ervaar de waarde van service en kom voor al uw metaalbewerkingen naar Metalltec Benelux in Dordrecht!

Draaiwerk op maat van Metalltec

Voor draaiwerk op maat is het van groot belang dat de programmeur van de machine op de hoogte is van de juiste gereedschappen, materialen en  technieken om tot een optimaal resultaat te komen. Bij Metalltec Benelux verzorgen we al ruim 15 jaar draaiwerk voor diverse sectoren en weten we precies hoe we uw klus het beste kunnen aanpakken!

Over ons

Onze brede ervaring en vakkundige kennis maakt Metalltec Benelux de ideale partner als het gaat om het leveren van draaiwerk op maat. Wij gaan graag met u om de tafel om na te denken over de mogelijkheden en kunnen hierbij tevens adviseren over waardevolle technieken en oplossingen voor u bedrijf. Zou u graag een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor draaiwerk op maat gaat u naar Metalltec Benelux in Dordrecht!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

    Beveiligingsvraag:

    Metalltec Benelux BV

    Zernikestraat 45
    3316 BZ
    Dordrecht