Draaiwerk op maat

Voor draaiwerk op maat bent u bij Metalltec Benelux aan het juiste adres! Draaien is een van de technieken die vaak bij verspaningen wordt gebruikt. Bij Metalltec zijn we gespecialiseerd in het verspanen van metaal, en kunnen we voor u draaiwerk op maat leveren voor al uw doeleinden. Flexibiliteit en service staan bij ons al ruim 15 jaar hoog in het vaandel waardoor wij u niet zien als een nummer maar als een partner op het gebied van metaalbewerkingen. Ervaar de waarde van service en kom voor al uw metaalbewerkingen naar Metalltec Benelux in Dordrecht!

Heeft u interesse in onze draaiwerk op maat?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Draaiwerk op maat van Metalltec

Voor draaiwerk op maat is het van groot belang dat de programmeur van de machine op de hoogte is van de juiste gereedschappen, materialen en  technieken om tot een optimaal resultaat te komen. Bij Metalltec Benelux verzorgen we al ruim 15 jaar draaiwerk voor diverse sectoren en weten we precies hoe we uw klus het beste kunnen aanpakken!

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Over ons

Onze brede ervaring en vakkundige kennis maakt Metalltec Benelux de ideale partner als het gaat om het leveren van draaiwerk op maat. Wij gaan graag met u om de tafel om na te denken over de mogelijkheden en kunnen hierbij tevens adviseren over waardevolle technieken en oplossingen voor u bedrijf. Zou u graag een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor draaiwerk op maat gaat u naar Metalltec Benelux in Dordrecht!

 

Anderen bekeken ook:

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht