Machinebouw voor bedrijven

Voor de machinebouw van bedrijven in vele sectoren hebben we bij Metalltec Benelux altijd de juiste metaalbewerkingen paraat! Flexibiliteit en service staan bij ons voorop, waardoor we al vele klanten in binnen- en buitenland hebben voorzien van toepassingen op maat. Wij vervaardigen voor u diverse producten door CNC-draaien en -frezen. Wij houden ons bezig met conventioneel draaien en frezen, maar ook voor las- en constructiewerkzaamheden, montage of engineering kunt u bij ons terecht. Kom eens langs in Dordrecht om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken en ervaar de bijzondere waarde van onze persoonlijke service!

Ontdek onze service op het gebied van machinebouw voor bedrijven

In de afgelopen jaren werkten we onder meer samen met verschillende machinebouw bedrijven in binnen- en buitenland. Door het ruime aanbod aan technieken en disciplines binnen onze machinefabriek weten we onze klanten steeds weer te voorzien van producten op maat van een uitstekende kwaliteit. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

 

Voor het vervaardigen van uw producten uit vrijwel alle soorten materialen kunt u bij ons metaalbewerkingsbedrijf terecht! Vraag onze medewerkers gerust om een deskundig advies of vraag hen om mee te denken over de mogelijkheden en geschikte toepassingen. Neem contact met ons op voor meer informatie! Dit kan door te bellen naar (0)78 654 58 88 of door een e-mail te sturen naar info@metalltec.nl. Bij Metalltec kunt u altijd terecht voor machinebouw en metaalbewerkingsmachines op maat voor bedrijven in verschillende sectoren!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

    Beveiligingsvraag:

    Metalltec Benelux BV

    Zernikestraat 45
    3316 BZ
    Dordrecht