Machinebouw voor bedrijven

Voor de machinebouw van bedrijven in vele sectoren hebben we bij Metalltec Benelux altijd de juiste metaalbewerkingen paraat! Flexibiliteit en service staan bij ons voorop, waardoor we al vele klanten in binnen- en buitenland hebben voorzien van toepassingen op maat. Wij vervaardigen voor u diverse producten door CNC-draaien en -frezen. Wij houden ons bezig met conventioneel draaien en frezen, maar ook voor las- en constructiewerkzaamheden, montage of engineering kunt u bij ons terecht. Kom eens langs in Dordrecht om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken en ervaar de bijzondere waarde van onze persoonlijke service!

Heeft u interesse in onze metaalbewerking?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Ontdek onze service op het gebied van machinebouw voor bedrijven

In de afgelopen jaren werkten we onder meer samen met verschillende machinebouw bedrijven in binnen- en buitenland. Door het ruime aanbod aan technieken en disciplines binnen onze machinefabriek weten we onze klanten steeds weer te voorzien van producten op maat van een uitstekende kwaliteit. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

 

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Meer informatie en contact

Voor het vervaardigen van uw producten uit vrijwel alle soorten materialen kunt u bij ons metaalbewerkingsbedrijf terecht! Vraag onze medewerkers gerust om een deskundig advies of vraag hen om mee te denken over de mogelijkheden en geschikte toepassingen. Neem contact met ons op voor meer informatie! Dit kan door te bellen naar (0)78 654 58 88 of door een e-mail te sturen naar info@metalltec.nl. Bij Metalltec kunt u altijd terecht voor machinebouw en metaalbewerkingsmachines op maat voor bedrijven in verschillende sectoren!

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht