Machinebouw bedrijven

Voor de machinebouw en vele andere sectoren hebben we bij Metalltec Benelux B.V. altijd de juiste metaalbewerkingen paraat! Al ruim 15 jaar staan flexibiliteit en service bij ons voorop waardoor we reeds vele klanten in binnen- en buitenland hebben kunnen voorzien van producten en toepassingen op maat. Wij kunnen voor u onder meer onderdelen vervaardigen door CNC draaien- en frezen, conventioneel draaien en frezen, maar ook voor las en constructie werkzaamheden, montage of engineering kunt u bij ons terecht. Kom eens langs in Dordrecht om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken en ervaar de bijzondere waarde van onze persoonlijke service!

Machinebouw bedrijven: onze service

In de afgelopen 15 jaar werkten we onder meer samen met verschillende machinebouw bedrijven in binnen- en buitenland. Door het ruime aanbod aan technieken en disciplines binnen Metalltec Benelux B.V. weten we onze klanten steeds weer te voorzien van producten op maat van een uitstekende kwaliteit. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

 • CNC Draaien
 • CNC Frezen
 • Conventioneel draaien- en frezen
 • Las en constructiewerk
 • Slijpen etc.

Voor het vervaardigen van uw producten uit vrijwel alle soorten materialen kunt u bij ons terecht! Vraag onze medewerkers gerust om een deskundig advies of om mee te denken over de mogelijkheden en geschikte toepassingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bij Metalltec kunt u altijd terecht voor machinebouw op maat voor bedrijven in verschillende sectoren!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht