Metalen precisiecomponenten

Als u op zoek bent naar hoogwaardige metalen precisiecomponenten om uw metaalbewerkingsprojecten te verbeteren, dan helpt Metalltec Benelux uit Dordrecht u graag verder. Metalen precisiecomponenten vormen de kern van efficiënte en nauwkeurige metaalbewerking, en wij begrijpen hoe belangrijk ze zijn voor uw succes. We bieden een breed scala aan deze componenten die aan al uw eisen voldoen en uw productie naar een hoger niveau tillen.

Heeft u interesse in onze metalen precisiecomponenten?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Verschillende metalen precisiecomponenten voor een diversiteit aan projecten

Wij begrijpen dat elke metaalbewerkingstoepassing uniek is, en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment van verschillende metalen precisiecomponenten voor diverse markten om aan deze diversiteit te voldoen. Of u nu werkt met staal, aluminium, koper, of andere metalen, wij hebben de juiste componenten voor machinale bewerkingen. Onze componenten zijn beschikbaar in diverse maten, vormen en specificaties, waardoor u de flexibiliteit heeft om aan al uw projecteisen te voldoen. Onze producten zijn niet alleen van topkwaliteit, maar we bieden ook maatwerkoplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons metaalbewerkingsbedrijf staat klaar om met u samen te werken en de perfecte metalen precisiecomponenten te ontwerpen en produceren die perfect passen bij uw projecten.

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Schakel ons in om componenten te leveren

Als u klaar bent om de voordelen van hoogwaardige metalen precisiecomponenten te ervaren en uw metaalconstructie en -bewerking te optimaliseren, neem dan contact op met Metalltec Benelux. Wij zijn toegewijd aan het leveren van oplossingen op maat die aan al uw eisen voldoen. Onze experts staan klaar om u te adviseren, te begeleiden en te ondersteunen bij het realiseren van uw doelen. Kies voor kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid en schakel onze experts in!

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht