CNC draaien en frezen

CNC draaien en frezen laat u over aan de specialisten van Metalltec Benelux! Bij Metalltec helpen we al ruim 15 jaar bedrijven in verschillende sectoren aan de juiste onderdelen uit vrijwel alle soorten metalen. Naast het produceren van onderdelen kunt u bij Metalltec ook terecht voor revisie, engineering, en een deskundig advies op maat!

Heeft u interesse in onze metaalbewerking?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Diverse CNC bewerkingen: draaien en frezen

Metalltec Benelux in Dordrecht is dé specialist op het gebied van metaalbewerkingen. Het vervaardigen van onderdelen doormiddel van CNC draaien en frezen is voor ons al ruim 15 jaar een specialisme. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om u te voorzien van toepassingen en oplossingen op maat. Vraag onze medewerkers gerust eens om een advies of meer informatie over de mogelijkheden om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Meer informatie en contact

Metalltec Benelux was al toeleverancier van verschillende bedrijven in de auto-industrie, energiesector, luchtvaart, chemie, staalindustrie, transportsector, water- en wegenbouw en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Bent u benieuwd of CNC draaien en frezen de juiste bewerkingen voor u zijn? Neem gerust contact met ons op!

CNC draaien en frezen laat u over aan onze vakmensen! Vraag vrijblijvend advies over onze uitgebreide mogelijkheden.

Anderen bekeken ook:

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht