CNC draaien en frezen Dordrecht

CNC draaien en frezen laat u over aan de specialisten van Metalltec Benelux! Bij Metalltec helpen we al ruim 15 jaar bedrijven in verschillende sectoren aan de juiste onderdelen uit vrijwel alle soorten metalen. Naast het produceren van onderdelen kunt u bij Metalltec ook terecht voor revisie, engineering, en een deskundig advies op maat!

Diverse CNC bewerkingen: draaien en frezen

Metalltec Benelux in Dordrecht is dé specialist op het gebied van metaalbewerkingen. Het vervaardigen van onderdelen doormiddel van CNC draaien en frezen is voor ons al ruim 15 jaar een specialisme. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om u te voorzien van toepassingen en oplossingen op maat. Vraag onze medewerkers gerust eens om een advies of meer informatie over de mogelijkheden om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Meer informatie en contact

Metalltec Benelux was al toeleverancier van verschillende bedrijven in de auto-industrie, energiesector, luchtvaart, chemie, staalindustrie, transportsector, water- en wegenbouw en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Bent u benieuwd of CNC draaien en frezen de juiste bewerkingen voor u zijn? Neem gerust contact met ons op!

CNC draaien en frezen laat u over aan onze vakmensen! Vraag vrijblijvend advies over onze uitgebreide mogelijkheden.

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

    Beveiligingsvraag:

    Metalltec Benelux BV

    Zernikestraat 45
    3316 BZ
    Dordrecht