Draaiwerk Dordrecht

Draaiwerk laat u in Dordrecht en omgeving verzorgen door Metalltec Benelux B.V! AL ruim 15 jaar verzorgen we bij Metalltec Benelux B.V. draaiwerk op maat voor diverse bedrijven in binnen- en buitenland. We werkten daarbij onder meer samen met bedrijven uit de auto-industrie, chemie, luchtvaart, scheepvaart en voedingsmiddelensector. Bent u nog op zoek naar een partner voor uw metaalbewerkingen of zou u graag willen weten wat we eventueel voor uw bedrijf zouden kunnen betekenen? Ga dan eens in gesprek met een van onze ervaren deskundigen!

Draaiwerk op maat van Metalltec in Dordrecht en omgeving

Het draaien van metaal kan bij Metalltec Benelux B.V. op geavanceerde CNC draaibanken, maar ook conventioneel draaien van specials of enkelstuks is geen probleem. We zijn bij Metalltec gespecialiseerd in draaiwerk van diverse afmetingen en in zeer uiteenlopende materiaalsoorten, en bent u in Dordrecht omgeving dan ook aan het juiste adres voor diverse verspaningstechnieken!

Kennis en ervaring

Door onze werkzaamheden in verschillende sectoren weten we bij Metalltec Benelux B.V. in Dordrecht precies wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van draaiwerk. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek delen we graag onze ervaring en kennis met u en bespreken we tevens de mogelijkheden voor het realiseren van uw wensen en behoeftes. Heeft u vragen? Bel dan naar (0)78 654 58 88.

Voor draaiwerk gaat u in Dordrecht en omgeving natuurlijk naar Metalltec Benelux B.V.!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

    Metalltec Benelux BV

    Zernikestraat 45
    3316 BZ
    Dordrecht