Fijnmetaalbewerking

Metalltec Benelux is dé ervaren specialist in fijnmetaalbewerking! Al jaren leveren we hoogwaardige metaalbewerkingen in allerlei soorten en maten. Door het brede aanbod disciplines, de vakkundige kennis van onze medewerkers en het gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur, kunnen wij bedrijven in diverse branches uitstekend van dienst zijn. Hierbij gaan we altijd te werk vanuit uw wensen en behoeften, waardoor we producten op maat kunnen leveren van een hoogwaardige kwaliteit.

Heeft u interesse in onze fijnmetaalbewerking?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Diverse opties voor fijnmetaalbewerking

Bij Metalltec Benelux in Dordrecht kunt u terecht voor diverse machinale bewerkingen van al uw metalen producten en toepassingen. Ook voor machinebouw kunt u terecht bij ons metaalbewerkingsbedrijf. U wordt bij ons altijd afzonderlijk behandeld en naar uweigen wensen en ideeën geholpen. Flexibiliteit, service en kwaliteit staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Onze vakkundige medewerkers verzorgen graag de volgende disciplines voor u:

 

 • Draaien en frezen
 • Lassen en constructie
 • Revisie, engineering of nieuwe vervaardigingen

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Kies ons voor uw fijnmetaalbewerking

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van fijnmetaalbewerking? Ga dan eens in gesprek met een van onze medewerkers over de mogelijkheden en service op maat van Metalltec Benelux Voor meer informatie kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@metalltec.nl.   We voorzien u in onze machinefabriek graag van persoonlijk advies. U kunt ons overigens ook bellen op (0)78 654 58 88.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte voor uw fijnmetaalbewerking!

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht