Fijnmetaalbewerking

Metalltec Benelux B.V. is de ervaren toeleverancier van hoogwaardige fijnmetaalbewerking! Al jaren leveren we bij Metalltec hoogwaardige metaalbewerkingen in allerlei soorten en maten. Door het brede aanbod disciplines, de vakkundige kennis van onze medewerkers en het gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur kunnen wij bedrijven in diverse branches uitstekend van dienst zijn. Hierbij gaan we altijd te werk vanuit de wensen en behoeften van de klant waardoor we producten op maat kunnen leveren van een hoogwaardige kwaliteit.

Diverse opties fijnmetaalbewerking

Bij Metalltec Benelux B.V. kunt u terecht voor diverse fijnmetaalbewerkingen van al uw metalen producten en toepassingen. Ieder klant wordt bij ons afzonderlijk behandeld en naar zijn eigen wensen en ideeën geholpen. Flexibiliteit, service en kwaliteit staan bij Metalltec dan ook hoog in het vaandel. Onze vakkundige medewerkers kunnen de volgende zaken voor u verzorgen:

 • Draaien en frezen;
 • Lassen en constructie;
 • Revisie, engineering of nieuwe vervaardigingen;
 • Deskundig advies.

Daarom Metalltec Benelux B.V.

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van fijnmetaalbewerking? Ga dan eens in gesprek met een van onze medewerkers over de mogelijkheden en service op maat van Metalltec Benelux B.V. Voor meer informatie kunt u ons ook altijd een e-mail sturen!

Neem gerust contact met ons op voor een offerte voor uw fijnmetaalbewerking!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht