RVS frezen

RVS frezen laat u over aan de specialisten van Metalltec Benelux in Dordrecht! Al ruim 15 jaar is Metalltec toeleverancier in diverse sectoren van onderdelen in metaal en kunststof. Wij gaan daarbij altijd vanuit uw wensen te werk waardoor wij producten op maat van een hoogwaardige kwaliteit kunnen afleveren. Kortom, bij Metalltec kunt u met een gerust hart uw zaken uit handen geven!

Heeft u interesse in onze metaalbewerking?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

RVS frezen met de nieuwste technieken

Door onze ruime ervaring in verschillende vakgebieden kunnen we u bij Metalltec Benelux altijd een uitstekende service verlenen en u voorzien van een deskundig advies. Als toeleverancier van onder meer revisie, engineering en nieuwe producten kunnen wij elke klus voor u aanpakken. Zo is een van onze disciplines het draaien en frezen van o.a. RVS en vele andere metaalsoorten. Met behulp van de nieuwste technieken kunnen we vrijwel iedere gewenste vorm krijgen. Hiervoor is echter niet alleen ervaring maar ook de nodige vakkennis nodig en ook die vindt u uiteraard bij Metalltec Benelux!

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Wat is de juiste techniek?

Bent u benieuwd of RVS frezen de geschikte techniek is om uw materialen vorm te geven? Vraag de medewerkers van Metalltec Benelux dan gerust om een vakkundig advies! Ook bespreken wij graag de overige mogelijkheden en technieken met u om te kijken wat we nog meer voor u kunnen betekenen. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar

+31 (0)78 654 58 88

Meer weten over RVS frezen? Neem contact op!

 

Anderen bekeken ook:

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht