RVS frezen

RVS frezen laat u over aan de specialisten van Metalltec Benelux in Dordrecht! Al ruim 15 jaar is Metalltec toeleverancier in diverse sectoren van onderdelen in metaal en kunststof. Wij gaan daarbij altijd vanuit uw wensen te werk waardoor wij producten op maat van een hoogwaardige kwaliteit kunnen afleveren. Kortom, bij Metalltec kunt u met een gerust hart uw zaken uit handen geven!

RVS frezen met de nieuwste technieken

Door onze ruime ervaring in verschillende vakgebieden kunnen we u bij Metalltec Benelux altijd een uitstekende service verlenen en u voorzien van een deskundig advies. Als toeleverancier van onder meer revisie, engineering en nieuwe producten kunnen wij elke klus voor u aanpakken. Zo is een van onze disciplines het draaien en frezen van o.a. RVS en vele andere metaalsoorten. Met behulp van de nieuwste technieken kunnen we vrijwel iedere gewenste vorm krijgen. Hiervoor is echter niet alleen ervaring maar ook de nodige vakkennis nodig en ook die vindt u uiteraard bij Metalltec Benelux!

Wat is de juiste techniek?

Bent u benieuwd of RVS frezen de geschikte techniek is om uw materialen vorm te geven? Vraag de medewerkers van Metalltec Benelux dan gerust om een vakkundig advies! Ook bespreken wij graag de overige mogelijkheden en technieken met u om te kijken wat we nog meer voor u kunnen betekenen. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar

+31 (0)78 654 58 88

Meer weten over RVS frezen? Neem contact op!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

    Beveiligingsvraag:

    Metalltec Benelux BV

    Zernikestraat 45
    3316 BZ
    Dordrecht