Metaal frezen Dordrecht

Bij Metalltec Benelux kunnen we alle soorten metaal voor u op maat frezen! Wij kunnen diverse bedrijven in verschillende branches voorzien van de juiste metaalbewerkingen. Zo vervaardigen we reeds producten voor de luchtvaart, medische industrie, scheepvaart, voedingsmiddelen industrie en de bouw. Al onze producten worden speciaal voor u op maat gemaakt waardoor u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit en perfect passende onderdelen.

Metaal frezen met de nieuwste technieken

Door onze ruime ervaring in verschillende vakgebieden kunnen we u bij Metalltec Benelux altijd een uitstekende service verlenen en u voorzien van een deskundig advies. Als toeleverancier van onder meer revisie, engineering en nieuwe producten kunnen wij elke klus voor u aanpakken. Zo is een van onze disciplines het draaien en frezen van RVS en andere metaalsoorten. Met behulp van de nieuwste technieken op het gebied van metaalconstructie kunnen we vrijwel iedere gewenste vorm krijgen. Hiervoor is echter niet alleen ervaring maar ook de nodige vakkennis nodig en ook die vindt u uiteraard bij Metalltec Benelux!

Uitstekende service en producten op maat

Metalltec Benelux is al ruim 15 jaar werkzaam op het gebied van metaal draaien en frezen in diverse sectoren. Wij weten dan ook als geen ander waar u behoefte aan heeft en wat we precies voor u kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee en voorzien u altijd van een uitstekende service en producten op maat. Zou u graag in contact komen met ons? Bel dan naar +31 (0)78 654 58 88.

Meer weten over metaal frezen? Neem contact op!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

    Beveiligingsvraag:

    Metalltec Benelux BV

    Zernikestraat 45
    3316 BZ
    Dordrecht