Metaal frezen

Bij Metalltec Benelux kunnen we alle soorten metaal voor u op maat frezen! Wij kunnen diverse bedrijven in verschillende branches voorzien van de juiste metaalbewerkingen. Zo vervaardigen we reeds producten voor de luchtvaart, medische industrie, scheepvaart, voedingsmiddelen industrie en de bouw. Al onze producten worden speciaal voor u op maat gemaakt waardoor u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit en perfect passende onderdelen.

Heeft u interesse in onze metaalbewerking?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Metaal frezen met de nieuwste technieken

Door onze ruime ervaring in verschillende vakgebieden kunnen we u bij Metalltec Benelux altijd een uitstekende service verlenen en u voorzien van een deskundig advies. Als toeleverancier van onder meer revisie, engineering en nieuwe producten kunnen wij elke klus voor u aanpakken. Zo is een van onze disciplines het draaien en frezen van RVS en andere metaalsoorten. Met behulp van de nieuwste technieken op het gebied van metaalconstructie kunnen we vrijwel iedere gewenste vorm krijgen. Hiervoor is echter niet alleen ervaring maar ook de nodige vakkennis nodig en ook die vindt u uiteraard bij Metalltec Benelux!

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Uitstekende service en producten op maat

Metalltec Benelux is al ruim 15 jaar werkzaam op het gebied van metaal draaien en frezen in diverse sectoren. Wij weten dan ook als geen ander waar u behoefte aan heeft en wat we precies voor u kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee en voorzien u altijd van een uitstekende service en producten op maat. Zou u graag in contact komen met ons? Bel dan naar +31 (0)78 654 58 88.

Meer weten over metaal frezen? Neem contact op!

 

Anderen bekeken ook:

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht