Specialist verspaningstechniek

Metalltec Benelux is de specialist op het gebied van de verspaningstechniek voor metalen! Voor het verspanen van metaal wordt veelal gebruik gemaakt van CNC draai en freesbanken. Bij Metalltec weten we precies waar we op moeten letten bij het bewerken van uw producten en kunnen we u daardoor altijd een oplossing op maat bieden. Zoekt u nog een partner op het gebied van metaalbewerkingen in de auto-industrie of energiesector? Bekijk dan eens de ruime mogelijkheden van Metalltec Benelux!

De specialist met de modernste verspaningstechniek

Bij Metalltec Benelux hebben we al meer dan 15 jaar ervaring met het verspanen van metaal en zijn we dan inmiddels ook een specialist op het gebied de verspaningstechniek. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het draaien en frezen van diverse soorten metaal, o.a. RVS, staal, brons, aluminium of titanium etc. alles behoort tot de mogelijkheden. Bekijk ook eens onze andere disciplines om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

Advies, kwaliteit en uitgebreide service

Bij Metalltec Benelux staan kwaliteit, service en flexibiliteit voorop. Wij gaan dan ook altijd te werk vanuit uw wensen en behoeftes en delen onze ervaringen graag met u om uw verder te helpen. Heeft u behoefte aan een deskundig advies of zou u graag samen met ons metaalbewerkingsbedrijf kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!

Metalltec is de specialist voor de juiste verspaningstechniek voor uw metaalbewerkingen!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

    Beveiligingsvraag:

    Metalltec Benelux BV

    Zernikestraat 45
    3316 BZ
    Dordrecht