Specialist verspaningstechniek

Metalltec Benelux is de specialist op het gebied van de verspaningstechniek voor metalen! Voor het verspanen van metaal wordt veelal gebruik gemaakt van CNC draai en freesbanken. Bij Metalltec weten we precies waar we op moeten letten bij het bewerken van uw producten en kunnen we u daardoor altijd een oplossing op maat bieden. Zoekt u nog een partner op het gebied van metaalbewerkingen in de auto-industrie of energiesector? Bekijk dan eens de ruime mogelijkheden van Metalltec Benelux!

Heeft u interesse in onze metaalbewerking?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

De specialist met de modernste verspaningstechniek

Bij Metalltec Benelux hebben we al meer dan 15 jaar ervaring met het verspanen van metaal en zijn we dan inmiddels ook een specialist op het gebied de verspaningstechniek. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het draaien en frezen van diverse soorten metaal, o.a. RVS, staal, brons, aluminium of titanium etc. alles behoort tot de mogelijkheden. Bekijk ook eens onze andere disciplines om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Advies, kwaliteit en uitgebreide service

Bij Metalltec Benelux staan kwaliteit, service en flexibiliteit voorop. Wij gaan dan ook altijd te werk vanuit uw wensen en behoeftes en delen onze ervaringen graag met u om uw verder te helpen. Heeft u behoefte aan een deskundig advies of zou u graag samen met ons metaalbewerkingsbedrijf kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!

Metalltec is de specialist voor de juiste verspaningstechniek voor uw metaalbewerkingen!

 

Anderen bekeken ook:

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht