Verspanende bedrijven

Metalltec Benelux heeft de juiste verspanende technieken om bewerkingen te leveren aan diverse soorten bedrijven. Metalltec Benelux is ruim 15 jaar actief als toeleverancier in diverse branches en sectoren. We verzorgen daarbij niet alleen het vervaardigen van metalen onderdelen; ook het aanbrengen van een hoogwaardige coatings, revisie of engineering behoren tot ons takenpakket. Bent u benieuwd wat we voor u zouden kunnen betekenen of wilt u meer weten over onze huidige projecten? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Heeft u interesse in onze metaalbewerking?

N

Lloyds-gecertificeerd

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

Verspanende technieken inzetbaar voor bedrijven

Bij Metalltec Benelux staan service en flexibiliteit hoog in het vaandel. Wij kunnen u dan ook op vele manieren van dienst zijn. Niet alleen verspanende werkzaamheden voor bedrijven kunt u met een gerust hart aan ons overlaten, ook voor het aanbrengen van een hoogwaardige coating bent u bij ons aan het juiste adres. Een aantal verspanende technieken die wij in huis hebben zijn o.a.:

 • CNC Draaien
 • CNC Frezen
 • Conventioneel draaien- en frezen
 • Las en constructiewerk
 • Slijpen etc.

Als specialist adviseren en informeren wij u hier wel graag bij voor een optimaal resultaat!

Introductie

Als moderne machinefabriek is Metalltec Benelux BV hét adres voor al uw machinale bewerkingen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verspanen zoals draaien, frezen, boren, enzovoort.

Disciplines

CNC draaien, CNC frezen, conventioneel draaien, conventioneel frezen, lassen, bankwerken, assemblage en nog veel meer. Bekijk hier een kleine greep uit de disciplines van Metalltec Benelux BV.

Markten

Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerelateerde markten waarin wij werkzaam zijn.

Onze klanten

Door de jaren heen waren we onder meer toeleverancier voor bedrijven in de auto-industrie, energiesector, luchtvaart, chemie, staalindustrie, transportsector, water- en wegenbouw en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Bent u nieuwsgierig wat de verspanende technieken voor uw bedrijven kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op!

Verspanende metaalbewerkingen voor diverse soorten bedrijven is al ruim 15 jaar ons specialisme. Neem contact op voor meer informatie!

 

Anderen bekeken ook:

N

We hebben passie voor onze klanten

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

N

We maken onze beloftes waar

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit

Stuur gerust een mail!

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ Dordrecht

  Postbus 1077
  3300 BB Dordrecht

  Tel: +31 (0)78 654 58 88
  Fax: +31 (0)78 654 58 85
  E-mail: info@metalltec.nl

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht