Verspanende bedrijven

Metalltec Benelux heeft de juiste verspanende technieken om bewerkingen te leveren aan diverse soorten bedrijven. Metalltec Benelux is ruim 15 jaar actief als toeleverancier in diverse branches en sectoren. We verzorgen daarbij niet alleen het vervaardigen van metalen onderdelen; ook het aanbrengen van een hoogwaardige coatings, revisie of engineering behoren tot ons takenpakket. Bent u benieuwd wat we voor u zouden kunnen betekenen of wilt u meer weten over onze huidige projecten? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Verspanende technieken inzetbaar voor bedrijven

Bij Metalltec Benelux staan service en flexibiliteit hoog in het vaandel. Wij kunnen u dan ook op vele manieren van dienst zijn. Niet alleen verspanende werkzaamheden voor bedrijven kunt u met een gerust hart aan ons overlaten, ook voor het aanbrengen van een hoogwaardige coating bent u bij ons aan het juiste adres. Een aantal verspanende technieken die wij in huis hebben zijn o.a.:

 • CNC Draaien
 • CNC Frezen
 • Conventioneel draaien- en frezen
 • Las en constructiewerk
 • Slijpen etc.

 

Als specialist adviseren en informeren wij u hier wel graag bij voor een optimaal resultaat!

Onze klanten

Door de jaren heen waren we onder meer toeleverancier voor bedrijven in de auto-industrie, energiesector, luchtvaart, chemie, staalindustrie, transportsector, water- en wegenbouw en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Bent u nieuwsgierig wat de verspanende technieken voor uw bedrijven kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op!

Verspanende metaalbewerkingen voor diverse soorten bedrijven is al ruim 15 jaar ons specialisme. Neem contact op voor meer informatie!

N

Metalltec is Lloyds gecertificeerd

N

Geconditioneerde meetkamer voor nauwkeurige controle

N

Kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau

N

Diversiteit aan CNC en/of conventionele bewerkingsmachines

N

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Contact

  Beveiligingsvraag:

  Metalltec Benelux BV

  Zernikestraat 45
  3316 BZ
  Dordrecht